Lost-tähti Emilie de Ravin naimisiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositussa Lost-televisiosarjassa näyttelevä Emilie de Ravin meni maanantaina yllättäen naimisiin näyttelijä Josh Janowiczin kanssa Melbournessa, Australiassa.

24-vuotiaina vihille astellut pariskunta sai toisensa pienessä seremoniassa, sillä molemmat olivat aina toivoneet pientä häätilaisuutta. Paikalla ei nähty esimerkiksi lainkaan Lost-sarjan näyttelijätovereita. Nykyisin Los Angelesissa koiriensa kanssa asuva pari tapasi toisensa ystäviensä välityksellä ja on seurustellut neljä vuotta. Avioliitto on molemmille ensimmäinen.

Australiassa syntynyt Emilie de Ravin näyttelee Lost -sarjassa Claire Littletonin roolia ja hänet nähtiin äskettäin myös valkokankaalla kauhuelokuvassa The Hills Have Eyes. Emilie tuli maailmanlaajuisesti tunnetuksi Roswell menestyssarjasta, jossa hän näytteli Tess Hardingin roolissa. Josh Janowicz on nähty äskettäin indie-leffassa nimeltä The Chumscrubber.