Paris Hiltonia ei huolittu lentokoneeseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiiriprinsessa Paris Hilton joutui äskettäin noloon tilanteeseen, kun hän oli palaamassa lentokoneella biletysreissulta Las Vegasista kotiinsa Los Angelesiin. Parisia ei huolittu mukaan tavalliselle reittilennolle, joten hän joutui ajamaan eläinten kanssa noin kahdeksan tunnin matkan kotiinsa.

Syynä lentoyhtiön virkailijoiden päätökseen oli Parisin mukana kulkeneet lukuisat lemmikkieläimet. Hän pyrki nimittäin lentokoneeseen peräti kuuden eläimen kanssa, kun mukana oli apina, tiikeri ja hänen frettinsä.

– Ostin apinan, tiikerin ja muutaman fretin. Yritin tuoda niitä reittilennolla, mutta he eivät päästäneet minua lennolle eläinten kanssa. He sanoivat, että minä olen matkustava sirkus, tuohtunut Paris kertoi WENN-julkaisun mukaan.

– Jouduin siis ajamaan koko matkan Las Vegasista limosiinilla kaikkien kuuden eläimen kanssa. Niitä oli paljon.