Paris Hilton ei saanut alennusta ”omasta” hotellistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Artistiuralle toimenkuvaansa laajentanut Paris Hilton suostui skotlantilaisen Real Radio -radioaseman aamuohjelman haastattelussa soittamaan Glasgowin Hilton-hotelliin tiedustellakseen hotellihuoneiden hintoja ja omaa alennustaan huonehinnasta.

Yllätys oli melkoinen, kun selvisi, ettei Parisille myönnetty sukunsa omistamassa hotellissa lainkaan alennusta. Varauspalvelussa Parisille kerrottiin, ettei hänelle suostuta myöntämään lainkaan erityishintoja, ja että normaalin huoneen hinta olisi noin 250 euroa vuorokaudelta.

– Meillä ei ole alennusta, jonka voisin myöntää. Olen pahoillani. Tämä on paras hinta, joka on tarjolla, puhelimen päässä ollut miesvirkailija Kevin totesi neiti Hiltonille.

Paris päätti puhelun toteamalla, että hän pyytää hotellin johtajaa ottamaan yhteyttä virkailijaan.