Natalie Portman riisuu valkokankaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Star Wars ja V niin kuin verikosto -elokuvista tuttu näyttelijä Natalie Portman nähdään pian ensimmäistä kertaa alastomana valkokankaalla elokuvassa Goya’s Ghosts.

Francisco Goyan elämästä kertovassa historiallisessa draamaelokuvassa Natalie näyttelee Goyan muusaa, Aliciaa, jota eräs munkki syyttää harhaoppiseksi. Tästä syystä Alicia joutuu kokemaan kauheuksia. Portmanin roolihahmo riisutaan täysin alastomaksi, kun tätä kidutetaan.

Mainittakoon, että kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Natalie Portman paljastelee elokuvan kuvauksissa. Hänellä oli nimittäin alastonkohtaus myös Closer – Iholla -elokuvassa, mutta se jätettiin pois elokuvan lopullisesta versiosta ja kaiken lisäksi filmit poltettiin. Lopulliseen versioon päätyi vain hiukan paljastelua.

– En voi sallia omien kuvieni päätymistä pornosivustoille. En halua, että joku muuttaa minut joksikin jota en ole, Portman kertoi tuolloin Vanity Fair -lehdelle.

Natalie on aiemmin kertonut olevansa lähinnä vaivautunut seksisymbolin maineestaan, joka sai alkunsa jo hänen lolitamaisesta roolistaan Portmanin läpimurtoelokuvassa Leon.