Pink tukee Britney Spearsia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pink, oikealta nimeltään Alecia Moore, yllätti faninsa taannoisella Los Angelesin keikallaan osoittamalla julkisesti tukevansa Britney Spearsia. Hän omisti otsikoissa paljon ruoditulle popparille kokonaisen kappaleen.

Loppuunmyydyssä Avalonissa esiintynyt Pink omisti Don’t Let Me Get Me-kappaleensa Britneylle. Samalla Pink kertoi yleisölle pitäneensä aina Spearsista ja toivovansa, että yleisö lähettää hänelle positiivista energiaa ja rakkautta, koska hänellä on niille juuri nyt käyttöä.

Britney on ollut viime kuukausina runsaasti otsikoissa avioliittonsa ja äidillisten toimiensa takia. Hän on lähes pudottanut Sean Preston -poikansa katuun, ajanut autolla poika vaarallisesti sylissään sekä laittomasti turvaistuimessa. Lisäksi lastenhoitaja pudotti pojan taannoin syöttötuolista pää edellä lattiaan.

Pari viikkoa sitten Britney murtui kyyneliin Dateline-ohjelman haastattelussa. Verkkolehti TMZ.comin mukaan yleisö nauroi Britneyn reaktiolle. Yleisössä olivat tuolloin myös rokkari Tommy Lee ja Lisa Marie Presley.