Ystävät pettivät Paris Hiltonin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiltonin suvun superjulkkis Paris Hilton kiinnostaa viihdelehtiä siinä määrin, että hänen ystäväpiiristään on saatu suurella rahalla hankittua meheviä uutisaiheita. Paris onkin saanut huomata epälojaalien ystävien pettäneen hänet useasti.

Hiltonilla ei ole kovin suurta ystäväpiiriä, sillä hän on katkaissut välinsä useisiin ex-ystäviinsä, jotka ovat jääneet kiinni juttujen myymisestä lehdille. Epäluotettavuutta inhoava Paris ei halua kuunnella ystäviensä selityksiä, vaan katkaisee kaikki yhteydet välittömästi saadessaan selville tietojen vuotajan henkilöllisyyden.

– Ikävä kyllä olen tullut petetyksi. Jos epäilen ystävieni rehellisyyttä, testaan heidät kertomalla valeita. Jos saan sitten lukea niistä lehdestä, tiedän keneltä juttu on vuotanut. On sydäntäsärkevää saada tietää luotettavana pitämänsä ystävän pettäneen. Sen jälkeen en enää koskaan puhu heille, enkä kerro edes syytä, Paris kertoi Hollywood Access -julkaisulle.