Jessica Simpsonin ex-mies: Suomessa oli kaunista!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara sai Yhdysvalloista langan päähän Hollywoodin seuratuimpiin supertähtiin kuuluvan artisti Nick Lacheyn, joka tunnetaan meillä päin paremmin Jessica Simpsonin entisenä aviomiehenä ja pariskunnan yhteisen Newlyweds -realitysarjan tähtenä.

Kaukainen Suomi ei ollut Nickille vieras, sillä hän kertoi haastattelussa ihastuneensa Suomeen lomaillessaan taannoin Rovaniemellä.

– Olen käynyt kerran Suomessa, Rovaniemellä. Siellä oli todella kaunista. Olimme siellä hieman ennen Joulua. Se oli hienoa aikaa käydä siellä ja nautin todella lyhyestä visiitistäni Suomeen. Odotan pääseväni pian takaisin, Nick kertoi Staralle.

– Toivottavasti pääsen sinne pian. Minulla ei ole nyt kalenteriani esillä, mutta toivottavasti markkinointikiertueemme tulee Suomeen vielä tämän vuoden aikana.

Nykyisin Vanessa Minnillon kanssa seurusteleva Nick kertoi Staralle myös elämästään seurattuna megajulkkiksena ja suhtautumisestaan juorulehtien perättömiin juttuihin. Lisäksi hän kertoi totuuden supermallien ja hulppeiden juhlien täyttämästä arjestaan.

Kuuntele koko haastattelu tästä tai lue tästä!