Kylie Minoguen paluukeikkojen liput vietiin käsistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rintasyövästä ainakin hetkellisesti toipuneen Kylie Minoguen paluukeikat kiinnostavat kovasti ainakin brittejä. Hänen paluukeikkojensa liput myytiin nimittäin loppuun tunnissa. Suuren suosion takia keikkajärjestäjät lisäsivät keikkatarjontaa neljällä ylimääräisellä konsertilla, mutta lipunmyyntiä ohjaava tietokonejärjestelmä kaatui sen jälkeen, kun tieto lisäkeikoista saavutti fanit.

Kylie Minogue nähdään ensimmäistä kertaa lavalla Britanniassa rintasyövän toteamisen jälkeen 2. tammikuuta Wembley Arenalla Lontoossa. Toinen keikka on luvassa heti seuraavana päivänä. Yhdelle keikalle myydään 11.000 lippua. Ylimääräiset keikat järjestetään 5., 6., 8. ja 9. tammikuuta. Kaikkien kuuden keikan liput myytiin loppuun.

Lipunmyynti ei rikkonut välttämättä ennätyksiä, mutta se nousee kuitenkin yhdeksi saarivaltion nopeimmista kautta aikojen.

Kylie Minogue ilmoitti rintasyövästään 17. toukokuuta 2004, kesken ShowGirl -kiertueen Aasian osuuden. Ensimmäisten peruuntuneiden keikkojen joukossa oli jättikeikat Bangkokissa ja Singaporessa.