Toinen Stara-lehti ilmestyi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maanantaina ilmestyi viihteen aikakauslehti Staran toinen numero. Lehdessä on tuttuun tapaan lukuisia maailmantähtien haastatteluja, raportteja Hollywoodin ja Suomen julkkisjuhlista, levy-, leffa- ja peliarvosteluja sekä paljon muuta mielenkiintoista viihteen maailmasta.

Staran haastattelussa ovat esimerkiksi supertähdet Christina Aguilera, Jamie Foxx, Johnny Depp, Nick Lachey, Wilmer Valderrama, Tiziano Ferro, Fabrizio Faniello ja kotimaisista Don Johnson Big Band, Lovex, Sunrise Avenue, Sofia Zida ja Kapasiteettiyksikkö. Lisäksi vierailemme Provinssirockissa, Ruisrockissa ja Rockperryssä sekä lukuisten Hollywood-leffojen ensi-iltajuhlissa. Lehdessä voit myös testata onko sinusta rocktähdeksi?

Ilmainen Stara -viihdelehti toimitetaan tilaajille postitse kotiovelle. Lisäksi Stara-lehteä jaetaan tuhansia kappaleita Anttila Top Ten -myymälöissä Christina Aguileran uuden Back To Basics -albumin mukana ja Hewlett Packardin tuotteiden mukana. Lehti postitetaan torstaina 17. elokuuta niille, jotka olivat tilanneet lehden keskiviikkoaamuun mennessä. Seuraava postitus on muutaman viikon kuluttua.

Tilaa oma Stara-lehtesi kotiin kannettuna tästä!