Osbourne: Paris Hilton on huono roolimalli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Osbournen televisioperheen tuorein artisti Kelly Osbourne on sivaltanut äskettäin esikoisalbuminsa julkaissutta Paris Hiltonia. Kellyn mielestä Paris Hilton ei ole hyvä roolimalli faneilleen, koska pikkutytöt yrittävät olla kuin Hilton pukeutumalla kireisiin ja paljastaviin vaatteisiin ja korkeisiin korkoihin.

– Olimme äitini kanssa äskettäin eräässä palkintogaalassa. Siellä oli pieni tyttö ja äitini kysyi hänen ikäänsä. ”Olen 11-vuotias” tyttö vastasi. Hän oli pukeutunut minihameeseen ja tank toppiin, joka hädin tuskin peitti hänen rintansa – tai niiden alut. Lisäksi hänellä oli neljän tuuman korot ja vaaleaksi värjätyt hiukset, Kelly lateli Sunday Times Style-lehdelle.

Kellyn mielestä kaikkea syytä ei kuitenkaan voi vyöryttää Parisin niskaan, koska hän ei kehota ketään pukeutumaan kuin hän. Silti Osbourne pitää Hiltonia huonona esimerkkinä nuorille faneilleen, vaikka todelliset syylliset pikkutyttöjen lolitamaiseen pukeutumiseen löytyvät lasten vanhemmista.

– Vanhempien pitäisi lopettaa lastensa pukeminen viiden pennin huoriksi, Kelly raivosi.