Suri Cruisen kuvat viimeinkin julkisuuteen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suri CruisePitkään piiloteltu Tom Cruisen ja Katie Holmesin tyttölapsi Suri Cruise tullaan viimeinkin näkemään valokuvissa, kun Vanity Fair -lehden tänään julkaistavassa numerossa on peräti 22 sivua kuvia perheestä.

Pitkään odotetut kuvat on ottanut maailman tunnetuin julkkiskuvaaja Annie Leibovitz. Luonnollisesti myös lehden kansikuvassa poseeraava Suri on suloinen tumma tyttölapsi, joka on kuvista päätellen perinyt isältään silmät ja suun. Äidiltään hän on perinyt ainakin nenän muodon.

Katie Holmes kertoo lehden haastattelussa olevansa hyvin pettynyt median asenteeseen perhettä kohtaan. Lastaan piilotellut pariskunta on saanut lukea lapsestaan monenlaisia huhuja ja epäilyjä. Vanhemmat olisivat voineet tosin katkaista huhujen kierteen julkaisemalla kuvan lapsestaan.