Madonna avaruuteen vuonna 2009?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäjällä juuri vieraillut poptähti Madonna kertoi Moskovassa unelmoivansa pääsystä avaruuteen ja kansainväliselle avaruusasemalle. Paikalliset poliitikot ottivat välittömästi kiinni supertähden puheista ja ottivat asian esille Venäjän Duumassa. Avaruusohjelmasta vastaavien tahojen mukaan aluksissa ei ole tilaa ylimääräisille matkustajille ennen vuotta 2009.

Mikäli 48-vuotiaan popparin kunto todetaan tarpeeksi hyväksi, voi Madonna mahdollisesti matkata avaruuteen jo kolmen vuoden kuluttua. Hän ei kuitenkaan olisi ensimmäinen naisturisti avaruudessa, sillä iranilais-amerikkalainen Anousheh Ansari maksoi 20 miljoonaa dollaria, jotta pääsisi avaruuteen syyskuun 18. päivänä. Avaruusmatka kestää kymmenen päivää.

Madonnan taannoista Moskovan keikkaa turvasi 7.000 poliisia, 600 mellakkapoliisia ja 45 poliisikoiraa. Konsertin aikana pidätettiin 23 ihmistä, joista vain seitsemän vastusti Madonnan esiintymistä.