Krokotiilimiehen tytär haluaa uida tappajakalan kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pari viikkoa sitten keihäsrauskun iskuun Australiassa kuolleen Steve Irwinin kahdeksanvuotias Bindi-tytär on ilmoittanut haluavansa jatkaa siitä mihin hänen isänsä jäi kohtalokkaaksi osoittautuneella kuvausmatkallaan.

Irwin oli parhaillaan kuvaamassa lapsille suunnattua luonto-ohjelmaa, jota hän teki yleensä yhdessä tyttärensä kanssa, kun rausku lävisti hänen sydämensä piikillään. Nyt Bindi haluaa jatkaa siitä mihin hänen isänsä jäi, eli uida samojen rauskujen kanssa.

Bindi aloittaa tammikuussa oman Jungle Girl -luonto-ohjelmansa ja hän kertoi toivovansa, että voisi tuolloin uida saman kalan kanssa, joka tappoi hänen isänsä. Nuori tyttö haluaa jatkaa isänsä jalanjäljillä, ja jatkaa ohjelman tekoa riskeistä huolimatta.

Steve Irwinin managerin mukaan Krokotiilimies päätti kuvata keihäsrauskua vain näyttääkseen sen tyttärelleen. Tuolloin kuvausryhmä oli kuvaamassa Ocean’s Deadliest -luonto-ohjelmaa, mutta huono sää viivytti kuvauksia ja Irwin halusi kuvata sillä aikaa lasten luonto-ohjelmaansa.