Suomen kauneinta popparia äänestänyt jo 16.000 lukijaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kauneinta naispopparia jo viidettä kertaa etsivä vuosittainen Miss Pop 2006 -äänestys on kerännyt jo nyt ennätysmäärän ääniä, ja äänestystä on jäljellä vielä puolitoista viikkoa. Tähän mennessä ääniä on annettu yhteensä jo lähes 16.000 kappaletta.

Äänestystä johtaa tällä hetkellä Lordi -yhtyeen kosketinsoittaja Awa, joskin hänen johtonsa on viime päivinä selvästi kaventunut. Parhaimmillaan 26 prosentin äänisaaliilla kärkisijaa hallinneen Awan osuus äänistä on enää reilut 23 prosenttia. Idols-tähti Katri Ylander on kirinyt kaulaa kiinni jo parin prosentin verran, joten tulossa on tiukka taistelu kärkipaikasta. Kolmannella sijalla on PMMP-yhtyeen Paula Vesala.

Toissa vuonna Miss Pop 2004 -äänestyksen voittanut Tiktak-yhtyeen Petra on saanut äänistä 11 prosenttia. Viime vuoden Miss Pop 2005, Idols-voittaja Hanna Pakarinen, ei selviytynyt esikarsinnasta kymmenen finalistin joukkoon.

Vakavalla leikkimielellä järjestettyyn äänestykseen voi osallistua Stara.fi -verkkosivustolla.