Pikkusisko tuhosi Beyoncen pokaalit

Viihdeuutiset · Stara.fi

R&b-tähti Beyonce Knowles joutuu nykyisin vain muistelemaan pokaaleja, joita hän sai erilaisista kykyjenetsintäkilpailuista ollessaan nuori ja lahjakas tyttö. Hänen nuorempi siskonsa Solange Knowles oli nimittäin nuorempana niin kateellinen Beyoncelle, että hajotti tämän pokaalit.

Useita pokaaleja jo tuolloin voittanut Beyonce huomasi tuhotyöt, kun hän otti eräänä päivänä pokaalin käteensä. Pysti hajosi saajansa käsiin, koska Solange oli rikkonut sen ruuvimeisselillä.

Viime viikolla mainiosti mustan musiikin MOBO -gaalassa menestynyt Beyonce sai pari päivää sitten tiukkaa kritiikkiä yllättävältä suunnalta. Pitkän linjan rockveteraani Sting ilmoitti nimittäin eräässä haastattelussa pitävänsä erityisesti Justin Timberlaken ja Beyoncen musiikkia liian kaupallisena, jotta niitä voisi pitää hyvänä musiikkina.