Coldplay-tähti ja Jay-Z esiintyvät yhdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipop-yhtye Coldplayn keulahahmo Chris Martin ja hiphop-tähti Jay-Z esiintyvät yhdessä Lontoossa tällä viikolla. Martin on mukana myös Jay-Z:n uudella Kingdom Come -albumilla, ja sen tiimoilta hän vierailee myös hiphop-tähden keikalla.

Jay-Z tekee esiintymisellään historiaa, sillä hän on ensimmäinen hiphop-artisti, joka on koskaan esiintynyt Lontoon maineikkaassa Royal Albert Hallissa. Erikoiskeikalla kappaleiden taustoista vastaa tavallisen liveyhtyeen sijaan 25 henkinen orkesteri.

R&b-tähti Beyonce Knowlesin kanssa seurusteleva Jay-Z toimii nykyisin tuottajana ja maineikkaiden Def Jam ja Roc-A-Fella Records -levy-yhtiöiden toimitusjohtajana. Hän ehti jo aiemmin ilmoittaa vetätymisestään artistiuralta, mutta ensi kuussa julkaistaan hänen uusi singlensä, joka on lohkaistu 14. marraskuuta ilmestyvältä albumilta.