Täydellinen nainen jätti miehensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi maailman seuratuimmista naista, Täydelliset naiset -suosikkisarjan tähti Eva Longoria on jälleen sinkku. Hän erosi äskettäin miehestään, koripallotähti Tony Parkerista. Pariskunta tapasi marraskuussa 2004, joten suhde jäi vajaan kahden vuoden pituiseksi.

– He ovat eronneet. He ovat yhä puheväleissä ja miettivät parhaillaan parasta suuntaa tulevaisuudelleen. Eron syitä olivat välimatka, vaativat urat ja asuminen eri kaupungeissa, nimetön lähde paljasti People -lehdelle.

Sisäpiiristä kerrottiin lehdelle myös, että ero on tapahtunut jo jonkin aikaa sitten. Perjantaina Longorian tiedottaja Liza Anderson antoi aiheesta lausunnon, mutta ei kuitenkaan vahvistanut eroa.

– Eva ja Tony elävät juuri nyt hyvin vaikeita aikoja, kuten mikä tahansa pariskunta, jolla on vaativat urat, Anderson sanaili.

Stara tapasi Eva Longorian viime keväänä Los Angelesissa. Tuolloin Eva hehkui onnea ja kertoi avoimesti miehestään.

– Tony on minulle kuin pakkomielle! Rakastan hänen suudelmiaan. Tony on todella romanttinen ja erittäin luova antaessaan minulle lahjoja. Hän ei anna koskaan kukkia, koska saan niitä jo niin paljon muualtakin. Jouluna hän suunnitteli minulle kierre-timanttiriipuksen. Se on itse asiassa numero yhdeksän, joka on hänen numeronsa. Tony soitti eräälle hyvälle ystävälleni, jotta voisi yllättää minut täydellisesti, Eva hehkutti Staralle.

Eva Longoria asuu tällä hetkellä Los Angelesissa, jossa kuvataan hänen Täydellisen naiset -sarjaansa. San Antonio Spursin pelaaja Tony Parker asuu puolestaan Texasissa ja kiertää paljon ympäri maailmaa harjoitusleireillä.

Lue Eva Longorian koko haastattelu tästä!