Beyonce veti lärvit Lontoossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sulavakäytöksisenä tunnettu r&b-tähti ja näyttelijä Beyonce Knowles juhli tavallista rankemmin miesystävänsä Jay-Z:n keikan jälkeen Lontoossa. Supertähtiä vilisseen lauantaisen keikan jälkeen popparit suuntasivat paikalliseen Mo*vida -luksusyökerhoon, jossa juhlat jatkuivat aamun tunneille saakka.

Shampanja maistui varsinkin Beyoncelle, joka nautti maineikasta Dom Perignon kuohujuomaa lasillisen toisensa perään. Näyttävässä iltapuvussa juhlinut r&b-stara humaltui kuitenkin niin, että joutui lähtemään yöpuulle. Limosiiniin pääseminen tuotti kuitenkin hieman ongelmia, kun tähti ei pysynyt edes kunnolla pystyssä. Lopulta Beyonce autettiin sisään autoon.

– Beyonce on yleensä ultrahillitty, mutta noissa juhlissa hänellä oli todella hauskaa. Hän skoolasi lukuisia kertoja ja lopulta oli outoa nähdä hänen horjuva poistumisensa, lähde kertoi Daily Mirror -lehdelle.

Brittilähteiden mukaan tähdet panivat sileäksi arviolta 140.000 euroa, joten ”Domppaa” lienee kulunut useampikin pullollinen. Yökerhossa juhlivat niin ikään keikalla esiintyneet Coldplay-nokkamies Chris Martin ja hänen Hollywood-tähti-vaimonsa Gwyneth Paltrow. Lisäksi The Pussycat Dolls -ryhmä oli paikalla.