Tom Cruise ja Katie Holmes kiistävät raskaushuhut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin kohupari Tom Cruise ja Katie Holmes ovat kiistäneet, että he odottaisivat parhaillaan toista lasta. Raskaushuhut levisivät muutama päivä sitten, kun Katiesta napattiin kuvia, joissa hänen vatsansa oli selvästi pyöristynyt. Todellisuudessa huhut kiisti pariskunnan puolesta heidän tiedottajansa, joka totesi lehdille, ettei ainakaan hän ole tietoinen raskaudesta.

Vanity Fair -lehdessä äskettäin tyttövauvansa Surin kuvat paljastanut pariskunta on viime aikoina nähty usein Cruisen adoptiolasten, Connorin ja Isabellan, kanssa ilman Suria. Perhe bongattiin äskettäin esimerkiksi jalkapallo-ottelusta, mutta Suri oli jätetty kotihoitoon.

Yhdysvaltalaislehtien mukaan pariskunnan häitä vietetään päivänä minä hyvänsä, mahdollisesti jopa tänään. Hääpäivää ei ole julkistettu, ja siksi paparazzit seuraavat tarkkaan Cruisen ja Holmesin jokaista askelta.