Kevin Federline hakattiin debyyttiroolissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britney Spearsin aviomiehenä tunnetuksi tullut wannabe-hiphop-artisti Kevin Federline on tehnyt odotetun debyyttinsä näyttelijänä. Hän esiintyi lyhyessä roolissa suositussa CSI -poliisisarjassa, johon hänet oli kutsuttu vierailevaksi tähdeksi.

– Tämä on ensimmäinen kerta kun minulla on puherooli. He soittivat minulle kesken Teen Choice Awardsin harjoituksien ja olin laskea alleni! Olin äärimmäisen innoissani, koska CSI on ainoa ohjelma, jota todella seuraan, Kevin kertoi People-lehdelle elokuussa.

Nyt kyseinen jakso on esitetty Yhdysvalloissa ja Kevin tekee siinä suorituksen, joka ei ole ainakaan kestolla pilattu. Federline näkyy nimittäin ruudussa vain muutamia kymmeniä sekunteja ja lausuu pari vuorosanaa. Kohtauksessa hänen roolihahmonsa huutelee rikospaikkaa tutkiville poliiseille, joista yksi käy lopulta iskemässä nyrkkinsä Federlinen vatsaan.

Yhdysvaltalaislehdissä epäilläänkin nyt julkisesti, että koko vierailu olisi järjestetty vain siksi, että sarjan tekijätiimi saattaisi ex-taustatanssijan naurunalaiseksi ja yksi heistä pääsisi iskemään Keviniä kuvauksissa niin sanotusti turpaan. Katso kyseinen kohtausta tästä.