Lordi-yhtye flunssan kourissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lordin Euroopan kiertueen Espanjan konsertit on jouduttu perumaan sairaustapausten vuoksi. Lordi-yhtyeen jäseniin on iskenyt paha syysflunssa ja Mr. Lordille ja Awalle on määrätty sairaslomaa 21. lokakuuta saakka.

Yhtyeen kiertuehenkilökunnan keskuudessa on kiertänyt syysflunssa jo muutaman viikon ajan ja myös yhtyeen Saksan ja Itävallan lämmittelybändi The Dogma joutui peruuttamaan esiintymisensä Itävallan Grazissa tiistaina 10. lokakuuta.

Yhtyeen Bringing Back The Balls To Europe 06 -kiertue jatkuu normaalisti suunnitelmien mukaan Belgian Antwerpenista 22. lokakuuta. Sieltä yhtye matkaa edelleen Ranskaan, Hollantiin ja Britteihin, missä kiertue huipentuu Lontoon päättäjäiskonserttiin 31. lokakuuta. Perutut Espanjan konsertit oli tarkoitus pitää Murciassa, Madridissa, Barcelonassa ja Bergarassa.

– Yhtye on tavattoman pahoillaan joutuessaan peruuttamaan konserttinsa Espanjassa, joita he olivat kovasti odottaneet. Raskaan kiertueen aikana on kuitenkin välttämätöntä pitää huolta terveydestään, eikä muuta vaihtoehtoa valitettavasti ole, kuin noudattaa annettua sairaslomaa, Mr. Lordi pahoittelee.

Kiertue on ollut yleisö- ja arvostelumenestys. Saksan konsertit ovat olleet loppuunmyytyjä ja niinikään Itävallan ja Sveitsin konsertit ovat olleet yleisömenestyksiä. Suomessa Lordi esiintyy seuraavaksi 4. marraskuuta Helsingin Kaapelitehtaalla Halloween-festivaalilla.