Angelina Jolien henkivartijat pakenivat kolaripaikalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Angelina Jolie ja hänen miehensä Brad Pitt ovat parhaillaan Intiassa kuvaamassa A Mighty Heart -elokuvaansa. Keskiviikkona Jolieta kuljettanut auto joutui onnettomuuteen, jossa se törmäsi moottoripyöräilijään. Kukaan ei loukkaantunut vakavasti onnettomuudessa.

Tuoreiden tietojen mukaan Jolie on ollut välillisesti mukana myös toisessa onnettomuudessa, jossa hänen saattueeseensa kuulunut henkivartijoiden auto törmäsi moottoripyörällä liikkeellä olleeseen pariskuntaan ja pakeni paikalta. Törmäys tapahtui, koska auto ajoi päin punaisia liikennevaloja.

Silminnäkijöiden mukaan mustassa nelivetoautossa oli Angelina Jolien kaksi henkivartijaa, mutta heitä ei ole vielä kyetty tunnistamaan. Paikallinen poliisi tutkii asiaa.