Christina Aguilera pissasi backstagella sankoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Christina Aguilera joutui taannoin tilanteeseen, jossa kuka tahansa olisi nolostunut pitkäksi aikaa. Ykköshätä yllätti nimittäin Christinan kesken keikan hänen ollessaan vaihtamassa vaatteita takahuoneessa. Ilkosen alaston Aguilera ei ottanut asiasta paineita, vaan teki tarpeensa sankoon backstage-henkilökunnan katsellessa vieressä.

Näyttävä poptähti ei ujostellut alastonta vartaloaan, koska on kurveistaan ylpeä. Samasta syystä hän ei ota myöskään paineita alastonkuvien leviämisestä julkisuuteen.

– Olen sinut vartaloni kanssa. Tuosta tilanteesta on ehkä olemassa jopa videoita, jossa pissaan sankoon, Aguilera kertoi Blender -lehden haastattelussa.

Christina Aguilera ja hänen miehensä Jordan Bratman ovat muuttamassa New Yorkiin ja etsivät sieltä parhaillaan asuntoa. Heidän on tarkoitus muuttaa Isoon Omenaan pysyvästi, kunhan unelmalukaali löytyy.