Chad Lowe 24-sarjan uudeksi tähdeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu 24 -televisiosarja saa kuudennelle tuotantokaudelleen uuden Hollywood-tähden, kun Emmy-pystillä palkittu näyttelijä Chad Lowe liittyy sarjan näyttelijäkatraaseen. Aiemmin Lowe on nähty esimerkiksi sarjoissa Teho-osasto, Melrose Place, CSI: Miami ja Kova laki.

Lowe näyttelee menestyssarjan uusissa jaksoissa poliitikko Reed Pollockia. Hänen lisäkseen uusina kasvoina mukaan tulevat myös Regina King, Peter MacNicol, James Cromwell, Kal Penn, Marisol Nichols, Alexander Siddig ja Harry Lennix. Kuudes tuotantokausi käynnistyy Yhdysvalloissa neljätuntisella erikoisjaksolla 14. ja 15. tammikuuta.

Chad Lowe oli naimisissa kaksinkertaisen Oscar-voittajan Hilary Swankin kanssa vuodesta 1997 saakka, mutta pari haki avioeroa viime keväänä. Eron syynä oli CNN-uutistoimiston mukaan Lowen huumeriippuvuus. Chad Lowen veli on niin ikään nimekäs näyttelijä Rob Lowe.

24-sarjan fanit voivat kurkistaa uudelle tuotantokaudelle tätä tarkoitusta varten avatulla www.24trailer.com verkkosivustolla, joka avataan ensi tiistaina 24. lokakuuta.