Carmen Electra ei halua miehiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu povipommi-näyttelijä Carmen Electra on kertonut olevansa syvästi pettynyt ja kyllästynyt miehiin. Äskettäin rokkarimiehestään Dave Navarrosta eronnut Electra ei halua ympärilleen miehiä – ainakaan suhdemielessä.

Carmen tunnustaa tuntevansa olonsa yksinäiseksi kolmen vuoden avioliiton päätyttyä, mutta uutta suhdetta ei kuitenkaan ole näköpiirissä.

– Haluan nyt olla jonkin aikaa vain yksin. Se on kuitenkin pelottavaa, sillä tunnen itseni yksinäiseksi ja haluaisin tarttua johonkin, mutta sitten en voisi käsitellä eroa. Sitä haluaa saada itselleen jotain, joka veisi ajatukset pois erosta. Minä haluan kuitenkin kokea sen, Electra sanaili Us Weekly -lehden haastattelussa.

Ex-miehensä kanssa Electra on edelleen hyvissä väleissä. Rocktähti Dave Navarro tunnettiin aiemmin Red Hot Chili Peppers -yhtyeestä, mutta nykyisin hän musisoi The Panic Channel -bändissä.

Stara tapasi Carmen Electran viime keväänä Lontoossa. Lue haastattelu tästä!