Julkkiskokki loukkaantui kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen julkkiskokki Gordon Ramsay on loukkaantunut kuvausmatkalla Espanjassa. Peräti kolmen Michelin tähden arvoinen gourmet-kokki ei kuitenkaan loukkaantunut kokatessaan mitä maittavampia herkkuja, vaan härkätaistelussa. Ärtynyt härkä tempaisi kokkia nivusiin.

Rivosta kielenkäytöstään ja tulisesta temperamentistaan tunnettu Gordon Ramsay saa kuitenkin kiittää onneaan, sillä hän selviytyi vaarallisesta tilanteesta ilman luunmurtumia.

– Härkä ajoi minua takaa. Juoksin pakoon ja kaaduin, ja härkä puski minua nivusiin. Olen nyt ihan sinumustana, Ramsay kertoi The Sun -lehdelle.

Vielä ei ole tietoa, tullaako kyseinen pätkä näyttämään myös julkkiskokin suositussa ohjelmassa. Suomessa Ramsay on nähty ruuduissa muiden muassa Kauhukeittiö ja Kurjat kuppilat -ohjelmissa. Hän omistaa nykyisin lukuisia ravintoloita ympäri maailmaa, joista monella on jopa Michelin tähtiä. Parhaalla peräti kolme.