Online-pelissä 10.000 rahapalkinto

Viihdeuutiset · Stara.fi

Electronic Arts ja Assembly Organizing järjestävät Battlefield 2142 Whoop Ass Challenge -peliturnauksen, jonka voittajajoukkuen pääpalkinto on 10.000 euroa. Kilpailuun otetaan ilmoittautumisia vastaan kisan käynnistyttyä, eli 30. marraskuuta alkaen. Vasta tuolloin paljastetaan myös kisan säännöt.

Turnauksen ensimmäinen osa koostuu online-karsintaturnauksesta, jossa seulotaan todelliset soturit vmtl-miehistä. Online-karsinnat pelataan tammi-maaliskuussa ja finaali huhtikuussa. Lisätietoja löytyy kilpailusivustolta.

Kilpailu perustuu siis Battlefield 2142 -peliin, joka julkaistiin torstaina. Tulevaisuuteen sijoittuvassa pelissä kansakunnat ovat jakautuneet kahteen toisiaan vastaan taisteleviin ryhmittymään, jotka käyvät veristä sotaa selviytymisestä.