Puff Daddy oli ryhmäseksiaddikti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Sean ”Puff Daddy” ”P.Diddy” Combs on paljastanut olleensa poikamiehensä suoranainen ryhmäseksiaddikti, ja että hänellä oli tuolloin pakkomielle shampanjanhuuruisiin ryhmäseksijuhliin. Nykyisin jo vakiintunut tähti odottaa pitkäaikaisen naisystävänsä Kim Porterin kanssa perheenlisäystä, mutta nuorempana meno oli hurjempaa.

Puffy paljasti Vibe -lehden haastattelussa, että sinkkuvuosinaan hän menetti täysin kontrollinsa, ja seksileikit lukuisten partnereiden kanssa lähtivät niin sanotusti lapasesta.

– 90-luvun puolivälissä elin todella villiä elämää, jossa kolmen kimppa ei ollut enää mitään. Se oli hullua, olet reilut 20-vuotias ja vuokraat presidentinsviitin hotelli Nikkosta Beverly Hillsissä. Menet porealtaaseen mukanasi shampanjaa ja suklaalla kuorutettuja mansikoita. Sen jälkeen seksistä tuli jopa vaarallista, Puffy hehkutti Vibe -lehdessä.

Nykyisin Diddy korostaa elävänsä onnellisesti tavallisessa suhteessa ja pitävänsä naisystävänsä onnellisena.