Jessica Simpson otti julkisuutensa omiin käsiinsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Jessica Simpson on kyllästynyt hänestä kirjoitettuihin roskajuttuihin ja erottanut tiedottajansa. Tiedottaja Rob Shuter sai kenkää sen jälkeen, kun Jessica ja hänen manageri-isänsä raivostuivat lehtien hehkuttamasta Jessican suhdekohusta laulaja John Mayeriin.

Hollywood-tähtien tiedottajan tehvänä on suitsia median kirjoittamia juttuja ja tarvittaessa jopa valehdella toimittajille, jotta artistista ei julkaistaisi negatiivisia artikkeleita. Ainakin Paris Hiltonin tiedottaja Elliot Mintz on onnistunut tehtävässään kiitettävästi, mutta monet muut ovat jääneet useaan otteeseen kiinni valheista. Jessica ei enää luota ulkopuoliseen apuun.

Simpsonin tapauksessa eropassit tulivat siinä vaiheessa, kun popparin väitettiin People-lehden kansijutussa olevan rakastunut Mayeriin. Jessica päätti ottaa ohjat omiin käsiinsä ja soitti toimitukseen vaatien lehteä oikaisemaan virheellisen juttunsa.

– Tämä on ollut hyvin tunnerikasta, mutta olen nyt itse oma tiedottajani. Olen itse soitellut lehtien päälliköille, sillä en halua kenenkään muun puhuvan puolestani juuri nyt, Jessica kertoi Jane-lehdelle.

– Minusta tuntui hyvältä soittaa heille, mutta oli vaikea antaa anteeksi tuollaisia juttuja. Mutta se on parhaita puoliani, sillä olen hyvä antamaan anteeksi.

Jessica paljasti haastattelussa myös tietävänsä, ketkä hänen lähipiiristään paljastavat hänen asioitaan lehdistölle. Kukaan heistä ei kuitenkaan kuulu hänen varsinaiseen ystäväpiiriinsä.

– Uskokaa minua, jos lähde olisi joku ystävistäni, niin lehdillä olisi paljon mehukkaampia juttuja, Jessica totesi.