Kevin Federline keikkailee lähes ilmaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britney Spearsin aviomiehenä tunnettu Kevin Federline ei ole saanut musiikkiuraansa käyntiin toivotulla tavalla. Varsinaista kiertuetta ei ole voitu järjestää, koska keikkapaikat eivät ole halunneet Keviniä esiintymään. Nyt Federline on aloittanut eräänlaisen alennusmyynnin, ja hän tarjoaa itseään keikalle lähes ilmaiseksi.

Kevin haluaa epätoivoisesti päästä markkinoimaan tulevaa esikoisalbumiaan keikoille, joten hän tarjoaa itseään esiintymään yksityistapahtumiin vain 12.000 euron hintaan. Federlinen levy-yhtiön mukaan Hollywoodin yksityisjuhlissa esiintyminen voisi nostaa tulevan Playing With Fire -levyn myyntiä.

Tällaiset ”vuokraa itsellesi julkkis” juhlat ovat yleistyneet viime aikoina Yhdysvalloissa. Itseään vuokraavat julkimot ovat kuitenkin pääosin b-luokan tähtiä. Superjulkkiksista esimerkiksi Paris Hiltonin tiedetään veloittavan juhlavierailuistaan kymmeniä tuhansia euroja, eikä hintaan vielä sisälly varsinaista esiintymistä.