Sunrise Avenuen esikoislevy myi kultaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimaisen Sunrise Avenue -yhtyeen esikoisalbumi On The Way To Wonderland on myynyt kultalevyyn oikeuttavat 15.000 kappaletta. Toukokuun lopussa julkaistu albumi sai tuulta alleen kesällä, kun Fairytale Gone Bad -hitti valloitti radioaaltoja.

Kultalevyn kunniaksi albumista julkaistaan kultapainos, jossa on mukana kaksi extrakappaletta. Niistä Forever Yours on Staran ennakkokuuntelun perusteella suhteellisen varma listahitti. Kyseinen kappale julkaistaan radiosoittoon marraskuun puolivälissä. Kappaleen Espanjassa kuvatun videon pääosassa nähdään saksalainen huippumalli Collien Fernandes.

Suomen lisäksi myös Saksassa ja Ruotsissa mainiosti menestynyt albumi on julkaistu myös Itavallassa ja Sveitsissä. Ensi vuonna julkaisuvuorossa ovat ainakin Norja, Ranska ja Tanska. Uransa isoimmat keikat Sunrise Avenue on tehnyt Saksassa, jossa se esiintyi yhdessä mm. Lordin ja Kim Wilden kanssa DOME:ssa, joka on Saksan suurin musiikkitapahtuma. Sunrise Avenuen oma Saksan kiertue on luvassa keväällä 2007.

Stara tapasi yhtyeen keulahahmo Samu Haberin syksyllä Tampereella. Lue haastattelu tästä!