Poptähti kuoli auto-onnettomuudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Etelä-Afrikan suosituimpiin poptähtiin lukeutunut Lebo Mathosa on menehtynyt auto-onnettomuudessa 29-vuotiaana. Ajoneuvon kuljettaja oli ilmeisesti menettänyt auton hallinnan moottoritiellä lähellä Johannesburgia.

– Ikävä kyllä Lebo on kuollut auto-onnettomuudessa varhain tänä aamuna. Haluamme esittää surunvalittelumme hänen perheelleen ja ystävilleen, tähden manageri Linzy Cowley vahvisti SAPA -uutistoimistolle.

Mathosan musiikkityyli oli kwaito, eli paikallinen versio hiphop-musiikista. Naispoppari nousi tähdeksi vuonna 1994, kun hän oli mukana menestyksekkäässä Boom Shaka -yhtyeessä. Vuonna 2000 soolouralle siirtynyt Lebo nousi listaykköseksi useassa Afrikan maassa vuonna 2000 julkaistulla Dream -albumillaan. Myös 2004 julkaistu Drama Queen -albumi menestyi hienosti.

Aiemmin tänä vuonna Lebo Mathosa oli ehdolla vuotuisessa MOBO -gaalassa. Musiikkiuransa lisäksi hänet nähtiin myös näyttelijänä monissa televisiosarjoissa. Yksi hänen ikimuistoisimmista esiintymisistään nähtiin Nelson Mandelan 85-vuotisjuhlissa.