Idolsin koelaulut alkavat viikonloppuna

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolmatta kertaa MTV3 -kanavalla starttaava Idols aloittaa uuden tähden metsästyksen tulevana viikonloppuna Tampereelta. Tampere-talossa tapahtuva ensimmäinen koelaulu alkaa lauantaina 28. lokakuuta kello 9.00. Tähdeksi haluavia ehdokkaita on jo ennakkoon ilmoittautunut ennätysmäärä, miltei 2.000. Mukaan mahtuu vieläkin, mikäli on paikalla aamulla kello yhdeksältä.

Tuomaristona kolmannella kaudella nähdään Jone Nikula, Nina Tapio ja Asko Kallonen. Juontajina ohjelmassa ovat Ellen Jokikunnas ja Jani Toivola. Subtv tarjoilee tuttuun tapaan Idols Extran, jonka juontajana häärii moottorisuu Janne Kataja.

Suomessa Idols tähtien levyjä on myyty yhteensä lähes puoli miljoonaa kappaletta. Idolsin kautta ovat tulleet tutuiksi esimerkiksi Antti Tuisku, Hanna Pakarinen, Ilkka Jääskeläinen, Agnes Pihlava ja Katri Ylander.

Idols-koelaulujen ajat ja paikat ovat seuraavat:

TAMPERE, La 28.10. klo 09.00, Tampere-taloOULU, La 4.11. klo 09.00, Sokos Hotelli ArinaTURKU, La 11.11. klo 09.00, Nuorten taide- ja toimitalo VimmaHELSINKI, La 18.11. klo 09.00, Bio Rex, Lasipalatsi