Conan O´Brienin Halloween-jakso esitetään käsinukeilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Conan O´Brienin suositun Late Night -keskusteluohjelman Halloween-erikoisjakso tullaan näkemään Yhdysvalloissa 31. lokakuuta kokonaisuudessaan käsinukeilla esitettynä. Kaiken lisäksi kyseessä eivät ole mitkään tavalliset käsinuket, vaan illan teeman mukaisesti ruudussa nähdään luuranko-käsinuket.

NBC -televisiokanavan tiedotteen mukaan kyseessä on television sijaan skelevisio, jollainen on nähty Conanissa jo aiemminkin, viime toukokuussa. Vieraina olivat tuolloin nukkemuodoissaan Larry King, Omar Epps ja Sheila Kelley.

Conan O´Brien on kunnostautunut aiemminkin erikoisjaksojen lähettämisessä. Hän on esimerkiksi tehnyt yhden jakson Manhattanin ympärillä seilanneesta laivasta ja yhden jakson Suomesta. Suomen matkan valokuvia löytyy tästä.