Paris Hilton salakuljetti huumeita nallekarhun sisällä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirimiljonääri Paris Hilton kuvattiin äskettäin Milanossa kaivamassa käsilaukkuaan, joka sisälsi pussillisen epäilyttäviä vihertävänruskeita lehtiä. Tuolloin Hiltonin tiedottaja Elliot Mintz kiisti jyrkästi aineen olevan huumetta, ja väitti Parisin vain käärivän omat tupakkansa.

Nyt Parisin entinen poikaystävänsä, Backstreet Boys -yhtyeestä tuttu supertähti Nick Carter, on väittänyt Hiltonin käyttävän marijuanaa.

– Hän on pahasti koukussa huumeisiin ja alkoholiin, jotka antavat hänelle itsevarmuutta makuuhuoneessa. Hän oli usein liian kamoissa onnistuakseen sängyssä. En pystynyt enää edes laskemaan öitä, jolloin jouduin nostamaan hänet sammuneena lattialta ja kantamaan sänkyyn.

Nick paljasti lisäksi, että Paris on salakuljettanut huumeita pitkin maailmaa nallekarhunsa sisään tungettuna.

– Jos hän matkusti ulkomaille, hän leikkasi reiän nallekarhuun ja täytti sen kannabiksella. Hänellä piti olla oma henkilökohtainen kamapiilonsa aina mukana, välittämättä seurauksista, Carter kertoi.