Sliippareiden kuuluisat rock-sekoilut DVD:lle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Legendarisen kotimaisen rock-yhtye Sleepy Sleepersin hurjat keikkatoilailut on koottu DVD-muotoon. Soppa -nimisellä koosteella tullaan näkemään yli kuusi tuntia arkistomateriaalia vuodesta 1977 lähtien aina kuluvana vuonna taltioituun klubikeikkaan. Aiemmin yhtyeen lapsilta kielletyistä toilailuista on voinut lukea lähinnä Jytinää Eestissä -kirjasta.

Soppa sisältää yhtyeen kaikki videot ja suuren kattauksen televisioesiintymisiä. Lisäksi mukana myös keikkataltiointeja, haastatteluja, 50-minuuttinen In Rio -spektaakkeli, Elvis-show’t, Matti & Teppo -hitit, otteita Viemäri tv -sketsisarjasta sekä sekoilua Extreme Duudsoneiden kanssa.

Varsinaisen kuvamateriaalin lisäksi Soppa -paketin mukana seuraa myös 28-sivuinen kirjanen, josta löytyy ”soppaa ja sörsseliä suoraan pöntöstä jo yli 30 vuoden ajalta”. Sleepy Sleepersin Soppa julkaistaan keskiviikkona 25. lokakuuta.

Yhtyeen keikkasekoiluista kertoo hyvin seikkaperäisesti myös legendaarinen Jytinää Eestissä -kirja, joka kuuluu suomalaisten muusikoiden pakolliseen lukemistoon – mikäli nauruhermot kestävät. Perimätiedon mukaan kyseinen opus olisi Suomen kirjastojen kaikkien aikojen varastetuimpien kirjojen kärkisijalla.