United DJ’s vs. Pandora : Trust Me

Singlet · Stara.fi

Ruotsalainen poptähti Pandora nousi vuonna 1993 kertaheitolla hittisarjaan esikoissinglellään Trust Me. Kappale on yhä silkkaa klassikkokamaa ja yksi 90-luvun parhaista eurodance-viisuista. Nyt samainen kappale on päätynyt United DJ’s -ryhmän käsittelyyn, eli se on saanut uuden 2000-luvun kuosin.

Kuten usein aiemminkin, alkuperäiselle ei anneta juurikaan arvoa näissä remake-osaston tekeleissä. Kappaleen soundiosasto on kahden markan huttujumputusta, jollaista suollettiin ulos joskus 90-luvun loppupuolella. Vuoden 2006 versiossa olisi mielellään kuullut hiukan laadukkaampaa soundia.

Vokaaliosastolla biisiin on lisätty jos jonkinlaista vokooderia, kikkailua ja ”Put your hands up in the air” -huudatusta, mikä ei tunnu lainkaan luontevalta. Lisäksi suurin osa vokaaleista on laulettu uudelleen – surkeasti. Onneksi sentään edes kertosäkeen vokaalit ovat alkuperäiset, joten oikea tunnelma välittyy edes jotenkin kuulijalle. Kertsin lisäksi juuri muuta ei sitten olekaan jätetty jäljelle.

Näitä uudelleen tehtyjä kappaleita tulee verrata alkuperäiseen viisuun, ja sillä perusteella tämä on todella surkea tekele. Jos Pandora kiinnostaa, niin kannattaa suosiolla hankkia alkuperäinen hitti ja sen mainiot remiksit.

Pisteet 1/5