All Saints : Rock Steady

Singlet · Stara.fi

Tyttönelikko All Saints hajosi vuonna 2001, mutta palasi syksyllä takaisin musiikkirintamalle uudella materiaalillaan. Uuden tulemisen aloitti single Rock Steady, joka lohkaistiin marraskuussa julkaistavalta Studio 1 -albumilta.

Viisu on vauhdikas, mutta kovin tasapaksu rallatus. Kertosäkeen melodia tarttuu onneksi hyvin. Prinsessojen vokaalit kuulostavat seksikkään tyylikkäiltä, ja lopputulos nostattaa polvea mukavasti. Dynamiikkaa viisusta ei juuri löydy.

Soundipuolella potku ei riitä varsinaiseksi klubihitiksi, mutta kertosäkeen tarttuvuus pelastaa kappaleen tanssilattiamenestyksen. Toivottavasti tulevalta paluulevyltä löytyy yhtä tarttuvia viisuja, sillä muuten yhtye tulee kokemaan uuden tulemisen lisäksi myös uuden hajoamisen.

Pisteet 3/5