Cruisen ja Holmesin hääpäivä varmistui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken seuratuin Hollywood-pariskunta Tom Cruise ja Katie Holmes ovat lähettäneet hääkutsut. Pariskunta menee naimisiin 18. marraskuuta, eli puolitoista vuotta Eiffel-tornissa tapahtuneen kosinnan jälkeen, eli . Häät pidetään Italiassa, mutta tarkempaa paikkaa ei ole paljastettu, Us Weekly kertoo.

Varsinainen hääpäivä on vielä arvoitus, sillä häävieraita pyydetään olemaan paikalla 16. – 19. marraskuuta välisenä aikana. Pariskunnan tiedottaja Arnold Robinson on vahvistanut lehden tiedot ja korostanut, että häätilaisuudessa tullaan tekemään ”tarvittavat turvajärjestelyt”. Katie Holmesin hääpuvun suunnittelee maineikas italialainen muotisuunnittelija Giorgio Armani.

– Kun ystäväni pyysivät minua tekemään heidän hääpukunsa, en voinut vastustaa sitä. On todellinen kunnia olla mukana noin tärkeässä hetkessä, Armani kertoi lehdelle.

Näyttelijäpariskunta Tom Cruise ja Katie Holmes ovat olleet kihloissa vuoden 2004 keväästä saakka. Kuusi kuukautta sitten he saivat ensimmäisen yhteisen lapsensa, Suri Cruisen.