Hiphop-tähti Foxy Brown sai vankeutta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naispuolinen hiphop-tähti Foxy Brown, oikealta nimeltään Inga Marchand, on tuomittu kolmeksi vuodeksi ehdolliseen vankeuteen pahoinpitelystä. Hän tappeli kaksi vuotta sitten kahden kynsisalongissa työskennelleen naisen kanssa, joten asian poliisitutkinta ja oikeuskäsittely kestivät peräti kaksi vuotta.

Elokuussa 2004 Foxy Brown potki toista salongin työntekijää ja löi toista kasvoihin. Riita oli aiheutunut kynsihoitojen maksuista.

Brown korosti loppuun saakka olevansa syytön ja tehneensä tunnustuksen kovan paineen alaisena. Lisäksi hän kertoi, että edellinen asianajaja oli kertonut tähden saavan ehdottoman vankilatuomion, ellei tämä tunnustaisi. Tuomari päätti kuitenkin, että tunnustus on lainvoimainen.

Mikäli Foxy ei käyttäydy ehdonalaisen sääntöjen mukaisesti, hänet määrätään vuodeksi vankilaan. Tuomari uhkasi jo maanantaina määrätä hiphop-tähden vuodeksi kiven sisään, koska tämä ei ilmaantunut maanantaiseen oikeuden istuntoon.