Britney antoi miehelleen luksusluottokortin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähden uralle kovasti haluava Kevin Federline ei itse – ainakaan vielä – ansaitse kovinkaan huimia summia, sillä hänen keikkojaan kaupataan pilkkahintaan. Vaimolla on puolestaan raha-asiat kunnossa, joten Britney kustantaa koko perheen elämisen.

Aiemmin Britney Spears asetti tuhlaajapoikana aviomiehen uransa aloittaneelle miehelleen jopa eräänlaisen viikkorahan, mutta nyt on jo toinen ääni kellossa. Britney on nimittäin antanut miehelleen ja mystisen American Express Centurion -luottokortin, jolla voi ostaa kirjaimellisesti mitä tahansa. Kortissa ei nimittäin ole lainkaan luottorajaa.

Vain harvoille ja valituille annettava luksuskortti löytyy Kevinin ja Britneyn lisäksi myös esimerkiksi näyttelijä Robert DeNiron, ohjaaja M. Night Shyamalanin ja Ellen DeGeneresin lompakoista.