George Michael käytti huumeita televisiohaastattelussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huumeongelmansa takia otsikoissa viime viikkoina ollut poptähti George Michael on mahdollisesti käyttänyt huumeita jopa televisiohaastattelunsa aikana. Näin väittää brittiläinen televisiokanava ITV.

Kanavan mukaan George Michael poltti marijuanasta tehtyä savuketta The South Bank Show -televisiolähetyksessä. Hän kaivoi ”jointin” taskustaan kesken haastattelun ja sytytti sen palamaan.

– Tämä pitää minut järjissäni ja iloisena. Sanoisin, että tämä on mainiota huumetta, mutta ilmeisesti ei kovin terveellistä, tähti kommentoi sauhutteluaan ohjelmassa.

Käytännössä George Michael ei kuitenkaan rikkonut lakia, sillä haastattelu kuvattiin Madridissa, Espanjassa, jossa marijuanan polttaminen ITV:n mukaan laillista. Syyskuussa poppari käynnisti Espanjasta ensimmäisen kiertueensa 15 vuoteen. Kyseinen ohjelma on tarkoitus esittää televisiossa 31. lokakuuta.

Haastattelu on saanut huumeiden vastustajat barrikadeille jo ennen ohjelman lähettämistä. Järjestöt ovat huolestuneita siitä viestistä, jonka George Michael lähettää nuorille faneilleen käyttämällä julkisesti huumeita.