Sugababes : Overloaded The Remix Collection

Albumit · Stara.fi

Sugababes on noussut Britannian 2000-luvun suosituimmaksi naisyhtyeeksi. Yhtyeen 16 listahittiä jättävät taakseen jopa Madonnan ja Britney Spearsin. Nyt on siis oikea aika julkaista levyllinen yhtyeen hittejä remix-muodossa tanssiversioina. Overloaded The Remix Collection tarjoaa 11 yhtyeen viisua nimekkäiden remiksaajien käsittelemänä.

Armand van Heldenin versio Hole In The Head -hitistä ei juuri säväytä, ja Stingin hittiä lainaavan Shape -viisun D-Bop’s Vocal Breakdown Mix on samoilla linjoilla, sillä alapää ei potkikaan odotetusti ja biitti on sotkettu junamaiseksi hötöksi.

Kokoelman parasta antia on DJ Promin versio Push The Button -hitistä. Hyvin rullaava versio tanssittaa takuulla hyvin. Dennis Christopher on puolestaan työstänyt Red Dress -kappaleesta tyylikkään vokaalihouse-version. Myös Hole In The Head -kappaleen Full Intention Vocal Mix toimii mainiosti myös tanssilattialla.

Tässä on toimiva työkalu esimerkiksi dj-käyttöön, sillä versiot ovat laadukkaita ja parhaat viisut täyttävät tanssilattian lähes missä tahansa. Levyn yleinen soundi on kevyestä vokaalihousesta tiukempaan suuntaan. Teemana on kuitenkin house – tai ”klubibiitti”, kuten Lapissa 90-luvulla sanottiin.

Pisteet 4/5