Disco Ensemble sai maailmanlaajuisen sopimuksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen rockyhtye Disco Ensemble on allekirjoittanut maailmanlaajuisen kustannussopimuksen Air Chrysalin Scandinavian kanssa. Yhtiö on Pohjoismaiden suurin musiikinkustantaja ja osa globaalisti toimivaa Chrysalis Music -yhtiöitä.

– Uskomme, että kustannussopimus kansainvälisesti toimivan ja aktiivisen kustantajan kanssa auttaa rakentamaan bändin uraa pitkänäköisesti ja toivottavasti tuo myös uusia näkökulmia bändin musiikin levittämiseen varsinkin ulkomailla, kertoo Disco Ensemblen manageri ja Fullsteam Recordsin toimitusjohtaja Juha Kyyrö.

Air Chrysalis Scandinavian väki on innoissaan uudesta sopimuksesta ja luottaa yhtyeen vetovoimaan myös kansainvälisesti.

– Olemme erittäin ylpeitä, että saamme jatkossa olla mukana hoitamassa Disco Ensemblen asioita. Kuultuamme bändin levyn 18 kuukautta sitten, olimme vakuuttuneita, että bändissä on potentiaalia tulla suursuosikiksi myös Suomen ulkopuolella. Disco Ensemble tekee loistavia biisejä ja myös heidän live-esiintymisensä on aivan maailman kärkitasoa, kommentoi yrityksen toimitusjohtaja Ben Malén.

Ensi viikolla Disco Ensemble aloittaa uransa toistaiseksi suurimman kiertueen Englannista. 25 keikkaa käsittävä turnee poikkeaa yli kymmenessä maassa ja päättyy Helsingin Kaapelitehtaalla järjestettävään suurkonserttiin. Disco Ensemblen lisäksi Eastpak Antidote-kiertueella soittavat yhdysvaltalainen Gogol Bordello sekä kanadalaiset Danko Jones ja Bedouin Soundclash.