P. Diddy suoraan listaykköseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Sean ”Puff Daddy” tai ”P. Diddy” Combsin paluu on onnistunut mainiosti. Hänen tuore albuminsa Press Play on noussut suoraan arvostetun Billboard 200 -albumilistan ykköseksi Yhdysvalloissa. 17. lokakuuta julkaistu levy on artistin ensimmäinen studiolevy viiteen vuoteen.

Albumilla vierailee myös tuttuja pop-artisteja, kuten The Pussycat Dolls -yhtyeen Nicole Scherzinger kappaleessa Come To Me ja Christina Aguilera kappaleessa Tell Me. Heidän lisäkseen mukana on massiivinen kattaus hiphop-tähtiä, joista mainittakoon esimerkiksi Mary J. Blige, Jamie Foxx, Big Boi, Timbaland, Brandy, Cee-Lo, Ciara, Nas, Twista, Mario Winans ja Scar. Lisäksi tuotantopuolella namikoita ovat vääntäneet Diddyn kanssa muiden muassa Kanye West, Just Blaze, The Neptunes, Havoc, Mario Winans ja Will.I.Am.

Puff Daddy on yksi maailman menestyneimmistä hiphop-tähdistä kautta aikojen. Miehen albumeja on myyty maailmalla yhteensä yli 75 miljoonaa kappaletta.

Billboard 200 -listalla toiseksi kovin uusi tulokas oli suoraan kolmoseksi noussut teinitähti JoJo albumillaan The High Road. Justin Timberlaken menestys jatkuu, kun hänen albuminsa FutureSex/LoveSounds nousee jälleen monta sijaa sijalle neljä.