Televisiopoliisi varkaiden uhriksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Kova laki -poliisisarjasta tuttu näyttelijä Jesse L. Martin joutui varkaiden uhriksi kotikaupungissaan, jonne hän oli palannut kuvausmatkalle. Aamiaista paikallisessa ravintolassa nauttinut Martin kirjoitteli rauhassa nimikirjoituksia faneilleen, kun pitkäkyntinen murtautui hänen maasturiinsa.

Murtomies sai mukaansa arvokkaan saaliin, joka sisälsi esimerkiksi näyttelijän MP3-soittimen, signeerattuja valokuvia ja kokonaisen matkalaukun täynnä tavaraa.

– Hän on asunut New Yorkissa 20 vuotta, eikä ole koskaan joutunut ryöstön tai varkauden uhriksi. Nyt hän palaa kotikaupunkiinsa ja hänet putsataan heti, ohjaaja Peter McGennis valitteli medioille.

Jesse L. Martin oli kotikaupungissaan kuvaamassa McGennisin ohjaamaa Buffalo Bushido -elokuvaa. Hän joutui lentämään kotiinsa New Yorkiin mukanaan vain yllänsä olleet vaatteet, matkapuhelin ja lompakko.