Krokotiilimiehen fanit raivostuivat South Park-jaksosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu amerikkalainen South Park -piirrossarja irvailee tuoreessa jaksossaan äskettäin menehtyneen krokotiilimies Steve Irwinin kustannuksella, mikä on raivostuttanut Irwinin fanit.

Hell On Earth 2006 -niminen jakso tekee pilaa suositun televisiotähden kuolemasta. Irwin nähdään siinä helvetissä järjestetyissä pukujuhlissa. Tavalliseen asuunsa pukeutuneen Irwinin verisestä rinnasta roikkuu rausku. Krokotiilimiehen lisäksi helvetissä nähdään myös prinsessa Diana, Notorious B.I.G. ja Hitler.

Irwin saa lähtöpassit juhlista, koska hän ei ole pukeutunut teeman mukaisesti. Jakso on kirvoittanut tiukkaa kritiikkiä myös Atlantin tällä puolella, ja esimerkiksi Britannian mediaviranomaiset ovat paheksuneet jaksoa.

– Tämä osoittaa huonoa makua. Stewe Irwinin perhe suree yhä. Jonkun kuolemalla pilaileminen on kerta kaikkiaan asiatonta, Mediawatchin johtaja John Beyer kommentoi.