Paris Hilton keikalla strippiklubilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Musiikkiuralle toimenkuvaansa laajentanut Paris Hilton heitti viime viikonloppuna keikan Las Vegasissa sijaitsevalla Jet -strippiklubilla. Hän kieppui eroottisesti estradilla olleen tangon ympärillä samalla kun taustalla soi hänen Stars Are Blind -kappaleensa.

Hetkeä myöhemmin lavalle nousi taikuri Criss Angel, joka yritti temppuilla Parisin kanssa, mutta Hilton poistui siinä vaiheessa nopeasti lavalta.

Hilton on ollut muutenkin tiiviisti otsikoissa viime päivinä. Hän on työstänyt rattijuopumus-aiheisen valistusvideon, jolla miljoonaperijätär sovitti taannoisesta rattijuopumuksesta saamaansa tuomiota. Viime viikolla hän nolostui ollessaan lounastamassa Pamela Andersonin kanssa. Eräs häntä inhoava naishenkilö asteli Parisin vierelle ja tokaisi ”Anteeksi, mutta näytät aivan Paris Hiltonilta”.