Idols-koelaulut vetivät 500 kokelasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Keväällä 2007 MTV3-kanavalla kolmatta kertaa käynnistyvä Idols -ohjelma aloitti koelaulut viikonloppuna Tampereella. Paikalle saapui noin 500 kokelasta ja ensimmäiset tähdeksi haluavat olivat tulleet lauantaina paikalle jo tunteja ennen ovien avautumista.

Tuomaristo laulatti kokelaat sunnuntaille saakka kestäneessä tilaisuudessa. Idolsin tuomariston puheenjohtaja Asko Kallonen kannusti kisaajia pitämällä heille puheen ennen koelauluhuoneen avautumista.

– Pistäkää meidät nauramaan, itkemään tai tanssimaan, mutta antakaa kaikkenne, Kallonen kehotti kilpailijoita.

Koelaulujen päätteeksi tuomari Jone Nikula oli tyytyväinen.

– On todella hyvä fiilis ja on ollut hauskaa. Kokelaat tietävät tasan tarkkaan mihin ovat tulossa. Kilpailijoiden värikkäästä joukosta on löytynyt hyviä laulajia, Nikula totesi.