Jennifer Aniston ja Vince Vaughn jälleen yhdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lokakuun alussa erohuhujen pyöritykseen joutunut näyttelijäkaksikko Jennifer Aniston ja Vince Vaughn on bongattu yhdessä Lontoossa. Aniston lensi Britanniaan oltuaan yli kuukauden erossa miesystävästään. Aiemmin tässä kuussa Aniston kertoi suositun Oprah Winfreyn keskusteluohjelmassa, etteivät he ole koskaan edes eronneet.

Tuore Us Weekly -lehti kertoo, että Aniston ja Vaughn viettivät yhteisen yön hotellin luksussviitissä Lontoossa viime perjantaina. Onnelliselta vaikuttanut pari tilasi huonepalvelusta pihvin, vasikanleikkeen ja punaviiniä. Seuraavana päivänä he kävivät yhdessä katsomassa Wicket -musikaalin ennen sviittiin palaamistaan.

Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun pari nähtiin julkisesti yhdessä sen jälkeen, kun huhut heidän erostaan levisivät lokakuun alussa.